Schermreclame Zoetermeer

Wilt u meer zichtbaarheid voor uw product of bedrijf? Kies dan voor de professionele schermreclame van Magic-Designs. Onze schermen bevinden zich in Zonnestudio Magic Sun: een veelbezocht zonnecentrum aan de Dorpsstraat in Zoetermeer. Desgewenst assisteren onze professionele vormgevers u graag bij de samenstelling van de beelden.

Ook zichtbaar aan de buitenzijde
Naast twee schermen in de zonnestudio zelf, bieden wij een groot scherm van 126 centimeter breed dat naar buiten is gericht. Hierdoor zijn uw reclame-uitingen zichtbaar voor passanten die langs de zonnestudio lopen. Met gemiddeld 15.000 voorbijgangers per maand wordt de zichtbaarheid van de schermreclame hiermee aanzienlijk vergroot.

Uw reclame op onze schermen
Iedere afbeelding wordt 11 seconden vertoond. Wij hanteren één reclame-uiting per branche. Er vertonen dus geen reclames van uw branchegenoten op onze schermen. In totaal laten we 10 minuten aan beeldmateriaal zien. Uw reclame-uiting komt zes keer per uur voorbij. Indien gewenst kunt u tot twee keer per jaar van onderwerp wisselen.

Voordelige schermreclame
Bij een éénjarig contract bedragen de kosten van onze schermreclame slechts € 300 exclusief BTW. Ook is er de mogelijkheid om visitekaartjes in de zonnestudio neer te leggen. Uiteraard kunt u uw scherm-reclamecampagne eveneens combineren met andere marketinguitingen. Magic-Designs ontwerpt en levert bijvoorbeeld ook brochures en flyers.

Voor het midden- en kleinbedrijf
Als grafisch ontwerpbureau richt Magic-Designs zich vooral op het midden- en kleinbedrijf. Wij werken tegen bijzonder scherpe tarieven. Iedere ZZP-er kan bij ons een eigen logo en bijbehorende huisstijl laten ontwerpen.

Meer informatie
Wil u meer informatie over de mogelijkheden voor schermreclame in Zoetermeer? Neem dan contact op met Magic-Designs op telefoonnummer 06 411 911 71 of stuur een e-mail naar: angelique@magic-designs.nl.

 

DSCN4788